TCNANO NORGE AS FORHANDLERE INFO/OM OSS PRODUKTER NYE PRODUKTER BÅTPLEIE BOAT CARE TEAKDEKK BILPLEIE DIAMOND COAT REWITEC POLERINGSTILBEHØR VASK/RENS GRAFFITI BYGG ALUPROTECT AEROGEL TESTER TEKNISK INFO NANOTEKNOLOGI
Kontaktskjema

REWITEC NANOCOATING

Slitasje og skader av motorer, tannhjul, lager og diverse mobile mekaniske systemer forårsakes av kontakt mellom metalloverflater. Tradisjonelle smøremidler blir brukt for å generere et oljebelegg som hjelper mot direkte kontakt mellom metallflatene. Hvis dette ikke fungerer optimalt vil sliping av de berørte deler skape stor slitasje. Vi har lykkes i å utvikle en nanocoating-teknologi som er i stand til å beskytte metallflater permanent fra slitasje og skader, hvor en optimal smørefilm ikke kan bygges. Rewitec PowerShot gir beskyttelse for forbrenningsmotorer, girkasser, kompressorer og alle typer av lagre, selv under ekstreme forhold.

Rewitec nanocoating endrer ikke funksjonene til oljen, men den endrer overflatestruktur hvor metalldeler er i berøring med hverandre. Effektiviteten av produktet er basert på en regulering av slipingen mellom metalldelene. Denne prosessen forbedrer den naturlige slitasjen på metalloverflater. De aktive bestanddelene inneholder ulike silikater. Disse glatte stoffene produserer en kjemisk reaksjon på grunn av høyt partialtrykk og temperaturer mens den er i kontakt med den oljesmurte maskinens elementer (for eksempel forbrenningsmotor eller industrigir). Silikatets atomer av den aktive bestanddel "conjoin" med metallatomer av metalloverflaten, komponerer de såkalte "metallsilikater". Dette metallsilikatlaget har langt mer gunstig slitasjekvalitet enn bart metall mot hverandre. Som et resultat av reguleringen blir slipingen lavere og ytterligere slitasje reduseres. Av den grunn blir selv overflater som er påvirket av slitasje overhalt og forseglet grunnet Rewitec PowerShot.

Finnes i str. S-M-L. S er for vedlikehold, M er for motorer inntil 2000 cc, L er for motorer inntil 5000 cc.


Effekten i motoren

Anvendelsen av Rewitec PowerShot i motorer genererer en metallsilikatoverflate på alle metalloverflater i kontakt med hverandre, for eksempel på den indre overflaten av sylinderforingen og på stempler og stempelringer.


Fordelene er:

• Gjenoppbygging av slitte metalloverflater

• Gjenoppretting av opprinnelige motorkraft i alle typer drev/motorer

• Drivstoffbesparelser på nye motorer og ved brukte motorer opp til 11%

• Beskyttelse mot ny slitasje

• Lengre levetid

• Økning av oljetrykk

• Optimalisering og justering av kompresjonskoeffisient

• Forbedring av kaldstartegenskaper

• Reduksjon av oljeforbruk

• Reduksjon av motorstøy og vibrasjoner

• Reduksjon av CO-, HC-, NOx og diesel eksos partikler

• Kan hindre skade ved oljetap


Effekten i girene

REWITEC G5 reduserer friksjonen i manuelle/automatiske
girkasser og differensialer, mer presist forklart; ved å
utføre en “sliping” av metalldeler, i forhold til slitasjemerker
på overflaten og beskytter mot ny slitasje. Produktet
påføres i varm girolje og er effektiv innen noen få hundre
kilometer.

Fordelene er:

• Gjenopbygging av slitte metalloverflater

• Gjenoppretting av girets effektivitet

• Beskyttelse mot ny slitasje

• Forbedring av kjørekomforten

• Reduksjon av støy og vibrasjoner

Se Teknisk info


FAQ REWITEC (Spørsmål og svar som gir en god beskrivelse av egenskapene til Rewitec).


Tilbakemelding fra en bruker:

Jeg har tidligere brukt REWITEC på en differensial på min Suzuki XL-7, og det funket bra. Det er snart to år

siden og jeg fikk kraftig ulyd fra differnsialen bak.  Reparasjon var å skifte hele diff'en, noe som var uaktuelt på

en 2005-modell pga. pris.  Jeg valgte derfor Rewitec fra dere (for gir), og lyden ble redusrert og har ikke hatt problem med den siden.


Nå har jeg fått ulyd i girkassa på min Suzuki Swift 4wd i 1. og 2. gir. Også en lekkasje mellom girkasse og fordelerboks. Også her er det skifte av girboks verkstedet kan tilby, med svært høye kostnader. Jeg håper

derfor at jeg igjen kan benytte produktet deres for å redde girkassa.


Steffen O.
Slitasje av metalloverflater

Silikat-forbindelser i

kjemisk prosess

Den nanoglatte
metallsilikat-overflaten


Presentasjon Pdf (eng)

Hvordan?

Rewitecteknologien genererer i et "tribological system" en nanoglatt, slitasjeresistent, metallsilikatover-flate som beskytter de opprinnelige metallflater permanent fra slitasje. Allerede utslitte og skadede metall-overflater å bli rekonstruert ved bruk av denne "beleggteknologi" og forseglet.

 

Belegningsprosessen

Rewitecteknologien er ikke basert på dannelsen av en oljefilm, men på modifikasjon av overflatestruktur ved slipingen metalldeler og dann-elsen av en ny, svært glatt metall-silikatoverflate.


De aktive komponentene i tekno-logien består av en blanding av ulike syntetiserte naturlige mineraler - hvor hovedsakelig behandlingen består av metallsilikater og kata-lysatorer.


Konsentratet av det opprinnelige smøremiddelet er bare plassert som støttefunksjon i friksjonsområdene, der konsentratet begynner å rea-gere langsomt.

Det vil ikke finnes noen avleir-inger etter prosessen. Det anbe-fales en vedlikeholdsbehandling med Powershot S en gang i året.

Se video

Normalt bestillingsvare!